Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle
Home » » Yavuz Bingöl Yeni Dizisi İle Geliyor

Yavuz Bingöl Yeni Dizisi İle Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ekranlarda gözükmeyen ve en son Karagül ile izlediğimiz Yavuz Bingöl Aşk Zamanı Dizisi ile ekranlara dönüyor. Sürpriz bir şekilde dizide rol alacak olan Yavuz Bingöl'e Deniz Uğur eşilik edecek .

Yaz aylarının başlaması ile birlikte dizi furyalarına yeni diziler eklenmeye devam ediyor. ATV'de ekranlara gelecek olan "Aşk Zamanı" değerli oyuncuların katıkısı ile iyi bir trend yakalamak amacında. Bu bağlamda daha önce isimleri açıklanan oyuncular Ali Ersan Duru ve Burcu Birinci gibi isimlerin üstüne yeni isimler ve as oyuncular eklendi. Bingöl ve Uğur'un katkıları ile dizi daha başlamadan heyecanlı bir hal aldı diyebiliriz.

Aşk Zamanı Teaser Yayınlandı İzlemek İçin Tıklayınız

Bir kabadayı olan ve bu işten elini ayağını çeken bir adam olan "Orhan" soluğu Ege'de alır ve olayların başlangıç noktası belli olur. Burada hiç beklemediği bir aşk ile tanışacak olan Orhan bazen komik bazen ise romantik anlara sahne olacak hikayesi ile geliyor. Aşk Zamanı bizleri o eşsiz konusu izle için çağırıyor olacak. Dizi hakkında daha fazla detay ve bilgiler için fan sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak Site : Aşk Zamanı Dizisi Fan Sitesi
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    full hd film izle
    Film izle

    YanıtlaSil