Blogger tarafından desteklenmektedir.

Sayyac

site ekle site ekle

Beyaz Yalan Dizisi Nerede Çekiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Bizler her zaman olduğu gibi dizinin tüm akıbetini sizler ile paylaşmak için internet ortamında ve sosyal medyada hummalı bir çalışma ile en doğru bilgileri siz Beyaz Yalan Dizisi ziyaretçileri için derlemeye çalışıyoruz. Bu vesile ile açmış olduğumuz bu konu ile dizimizin başlaması ile birlikte platonun nereye kurulacağı ve dizinin nerede çekileceğini sizlere aktaracağız. Bu konu ile birlikte ziyaretçilerin sık sorduğu sorulardan birisi olan ve en çok aranan kelime olan dizinin nerede çekildiği sorusu yanıt verilecektir. Şuan için çekimler başlamadığı için sizleri de aydınlatamayacağız ama en kısa zamanda dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte set fotoğrafları ile dizinin yerini de sizlere sunacağız. Bizlerin bu yazıları yazarken muhakkak kaçırdığımız şeyler konular ve veriler olabilir sizler izleri bilgilendirirseniz bizlerde yapmış olduğumuz hataları düzeltmekle görevliyiz ve bunu yapacağız.


Beyaz Yalan Dizisi Hangi Şehirde Çekiliyor ?

Şuan için yukarıda sorduğumuz sorunun cevabını veremiyoruz ama oyuncuların İstanbul'da yaşaması ve bu şehrin dizi setleri için olsun ulaşım için olsun çekimlerin son derece müsait olması nedeni ile Beyaz Yalan izle bu şehirde çekilmesi hemen hemen garanti gibi. Ama mekan yani semt olarak nerede çekilir onuda ilerleyen zaman içerisinde sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.


Beyaz Yalan Dizisi Nerede Çekiliyor?




Çekimleri tüm hızıyla süren Beyaz Yalan dizisinin sabit bir çekim alanı yok. İstanbul'da yapılan çekimler için seçilen başlıca mekanlar Kadıköy/Kozyatağı ve Sancaktepe mevkilerinde bulunuyor.Genellikle lüks yerlerde yapılan çekimler için seçilen mekanlar Fatih ilçesinin Yavuz Selim Caddesi'nde bulunan Sultan Sarnıcı ve Sancaktepe civarları. Dizinin bir diğer çekim mekanı ise Kozyatağı'dan bulunan Hilton Oteli.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder